Valikko Sulje

4H:n SER kierrätyspäivät

Seuraavat Lammin Pop Up- kierrätyskeräykset 2.4. ja 4.6.2019

Lammin Loukun toiminta on päättynyt 31.10.2018 – kiitos kaikille jakeita tuoneille!

Kierrätys jatkuu Lammilla toistaiseksi joka toinen kuukausi aina kuukauden ensimmäisenä tiistaina Pop Up -keräyksin. Keräyspaikka on Radio-TV Westerlundin piha-alue, osoitteessa Mommilantie 10, Lammi.

Seuraavat keräyspäivät ovat tiistait 2.4.2019 ja 4.6.2019. Keräysaika on klo 10-14.

Keräykseen vastaanotetaan:

  • metalli
  • SER-jae (rikkinäiset kodinkoneet ja elektroniikka)
  • loistelamput, energiansäästölamput
  • akut ja paristot

Keräykseen ei vastaanoteta sekajätettä (esimerkiksi vanhat huonekalut) tai ongelmajätteitä, kuten maalit ja jäteöljy. Tavaran tuonti muulloin kuin keräyspäivinä ja keräysaikana klo 10-14 on ehdottomasti kielletty. Jakeiden tuonti keräykseen on maksutonta. Kierrätystavaran noutopalvelua ei ole pop-up -keräyspäivän yhteydessä.

Yhteistyössä 4H, Tramel Oy ja kodinkoneliike Westerlund.
Lisätiedot: Työpaja Tikki, p. 050 5517211,
tyopajatikki@4h.fi

Huom! Muulloin kun keräyspäivinä sähkö- ja elektroniikkalaiteromu, jonka ulkomitoista mikään ei ylitä 25 cm vastaanotetaan ilman uuden tuotteen ostovelvoitetta myymäläämme. Sähkö- ja elektroniikkalaiteromu, jonka ulkomitoista jokin ylittää 25 cm vastaanotetaan maksutta kierrätykseen mikäli asiakas ostaa meiltä uuden vastaavan laitteen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *